Hocam bakanımız yeni yönetmeliğin gelecek sene geleceğini söylemişti. Yani hocam benim 7 tane zayıfım var ortalamam 50’yi geçiyor sınıfı geçer miyim ? Zayıf sayısına bakılacak mı senenin sonuna doğru 4,5 zayıfı olan geçemez denir mi.
Sevgili Selim, bakanın bahsettiği değişiklikler gelecek sene için geçerli olacak. Bu sene bir değişiklik yok. Eğer baraj dersten geçtiysen sınıfı ortalama ile geçersin. Ancak gelecek sene bu şekilde geçmek imkansız olacak gibi duruyor.
Hocam bu sene inşallah kesin geçerim demi
Notlarına bağlı. Eğer notların ve ortalaman dediğin gibi ise, baraj dersten kalmadıysan sınıfı ortalama ile geçersin. Diğer türlü endişelendiğin gibi yeni sistemden dolayı kalmazsın çünkü bu sene geçerli olmayacak.
Hocam arkadaşlar arasında şöyle bir söylenti var işte sene sonu bakanlık sınır belirliyormuş 3 dersten kalan gibi oda gerçek mi