2023-2024 10. Sınıf Biyoloji 1. Dönem 2. Yazılı Soruları (Açık Uçlu) Açık Uçlu 9. Sınıf Tarih 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023-2024 Açık Uçlu 7. Sınıf Görgü Kuralları 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023-2024 2023-2024 8. Sınıf Temel Dini Bilgiler 1. Dönem 2. Yazılı Soruları Açık Uçlu 2023-2024 8. Sınıf Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi 1. Dönem 2. Yazılı Soruları Açık Uçlu (Açık Uçlu) 10. Sınıf Coğrafya 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023 2023-2024 Açık Uçlu 7. Sınıf Türkçe 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023-2024 6. Sınıf Afet Bilinci 1. Dönem 2. Yazılı Soruları Açık Uçlu 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2.Yazılı Soruları Açık Uçlu 2023-2024 (Açık Uçlu) 10. Sınıf Matematik 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023 2023-2024 8. Sınıf Matematik 1. Dönem 2. Yazılı Soruları (Açık Uçlu) Açık Uçlu 10. Sınıf Coğrafya 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023-2024 2023-2024 5. Sınıf Matematik 1.Dönem 2.Yazılı Soruları Açık Uçlu 2023-2024 Açık Uçlu 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 2. Yazılı Soruları Açık Uçlu 7. Sınıf Temel Dini Bilgiler 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023-2024 2023-2024 8. Sınıf Kuranı kerim 1. Dönem 2. Yazılı Soruları Açık Uçlu 2023-2024 Açık Uçlu 6. Sınıf Bilişim Teknolojileri 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 9. Sınıf Tarih 1. Dönem 2. Yazılı Soruları Açık Uçlu 2023-2024 2023-2024 Açık Uçlu 6. Sınıf Din Kültürü 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023-2024 5. Sınıf Peygamberimizin Hayatı 1. Dönem 1.Yazılı Açık Uçlu (Açık Uçlu) 10. Sınıf Din Kültürü 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023 Açık Uçlu 5. Sınıf Görgü Kuralları 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023-2024 2023-2024 9. Sınıf Peygamberimizin Hayatı 1. Dönem 2. Yazılı Soruları Açık Uçlu Açık Uçlu 7. Sınıf Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023-2024 2023-2024 9. Sınıf Biyoloji 1. Dönem 2. Yazılı Soruları Açık Uçlu Açık Uçlu 9. Sınıf Coğrafya 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023-2024 Açık Uçlu 6. Sınıf Temel Dini Bilgiler 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023-2024 (Açık Uçlu) 9. Sınıf Coğrafya 1. Dönem 2. Yazılı Soruları 2023 2023-2024 9. Sınıf Coğrafya 1. Dönem 2. Yazılı Soruları Açık Uçlu 11. Sınıf Biyoloji Dersi 1. Dönem 2. Yazılı Soruları Açık Uçlu 2023-2024

İngilizce 8.Sınıf 2.Dönem 1.Yazılı Soruları ve Cevapları 2018-2019

8.sınıf ingilizce 2.dönem 1.yazılı soruları ve cevapları, ingilizce 8.sınıf 2.dönem 1.yazılı soruları indir, 8.sınıf ingilizce test çözü

…… OKULU 2018-2019 EĞTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF İNGİLİZCE DERSİ 2. DÖNEM 1. SINAV KAĞIDI 

AD-SOYAD:

NO:

 

1) Eiffel Tower is______ of Paris.
a) accomodation
b) climate
c) icon
d) location

Cevap: C

 

2) Okuma parçasında hangi sorunun cevabı verilmemiştir?

Taj Mahal is one of the eight wonders of the world. It is in Agra, India. The emperor Shah Jahan ordered it in memory of his third wife, Mumtaz Mahal. Its architectural style is a mixture of Persian, Turkish and Indian architecture. 
A) What is its architectural style?
B) For whom it was built?
C) When was it built?
D) Where is Taj Mahal?

Cevap: C

 

3) Sue : …………………………………… ?
Kim: From my tablet. I can take it everywhere.

a) Who uses the internet most in your family?
b) What’s the best thing about the internet?
c) How do you access the internet?
d) Are you an internet addict?

Cevap: C

 

4) (I) My sister prefers visiting ancient provinces.
(II) Ephesus is one of them. (III) She also tried photo
safari last summer. (IV) She enjoys taking photographs
of the historic places there.
Yukarıda verilen parçanın anlam bütünlüğünü bozan cümleyi işaretleyiniz.

A) I
B) II
C) III
D) IV

Cevap: B

 

5) .Furkan: …………………………………
Eren : It was the best vacation I have ever had in my life. 

a) Was your vacation in Antalya?
b) How was the climate there?
c) Where did you stay ?
d) How was your holiday?

Cevap: D

 

6) My neighbour is a/an _______________ and he often interviews with famous people and writers. 
a)surgeon
b)arhitect
c)pharmacist
d)journalist

Cevap: D

 

7) Josh: _____ uses the Internet most in your family?
Beril: My brother_________.

A.What/ is
B.Who/ does
C.Who/ is
D.What/ does

Cevap: B

 

8) Fred : Where did you stay on your last vacation?
Dennis: In a/an ……………… . All the meals and the activities were included in the price.

a) bed and breakfast hotel
b) tent
c) student hostel
d) all inclusive hotel

Cevap: D

 

9) Circle the correct answer. 
1. Jumping out of plane with a parachute is motor racing / sky diving.

2. Rock climbing / Parachuting is climbing a rock usually with safety ropes.

3. Jumping from a tall bridge or structure with a cord into air is caving / bungee jumping.

4. “Komedi Dükkanı” is an amusing / rafting program. We laugh a lot.

5. Diving / Fan is jumping into water with your hands and arms going first.

6. The helmet / weather in Britain is changable; one day it is sunny and the next day it’s raining.

7. Çeşme and Bodrum are popular / difficult places for holiday.

8. My mother makes the most fast / delicious chocolate puding.

9. We should make a extreme / reservation in the hotel before going.

10. You should always take a first aid kid / challenging with you when you go trekking, because you may need medical help.

Cevap:

 

10) Diyalogda boş bırakılan yere uygun gelen seçeneği işaretleyiniz.

A: Are you good at white-water rafting?
B: Yes, I am. It is my hobby and I love it.
A: How did you learn it?
B: ……………………………..

A)I need to wear a helmet while I am doing rafting
B) It took several years and lots of practice
C) It is entertaining and challenging
D) I hope you learn it too

Cevap: B

 

11) I would rather visit historic sites. …………… , they are more interesting. 
a) Or
b) To me
c) But
d) However

Cevap: B

 

12) .”CUL8R” is the______for “See you later.”
A. exhibition
B. question
C.activity
D. abbreviation

Cevap: D

 

13) A: Is your PC ________________________?
B: What do you mean?
A: I mean, is there a connection sign on the screen?

a. connection cable
b.online or offline
c. need your help
d. the internet connection

Cevap: B

 

14) Michael : …………………………… ?
Daniel : About 18 kilos. 

a) How much does a mini motorbike weigh
b) How fast is a mini motorbike in a race
c) Where did the concept of motorbike begin first
d) Is a mini motorbike heavier than a normal motorbike

Cevap: A

 

15) If you are spending more than 6 hours on the Internet, you may be an Internet_______.
A.Browser
B.Addict
C.Engine
D.Printer

Cevap: B

 

16) …I was crossing the street, I saw an accident. 
a) when
c) so that
b) while
d) why

Cevap: A

 

17) .Lisa : Who do you usually do sports with?
Helen : …………………… . 

a) By bus
c) At the sports club
b) In the evenings
d) With my buddies

Cevap: D

 

18) Aşağıdaki açıklamada hangi aktiviteden söz edilmektedir?

The rider stands balanced on a board with wheels, and tries to control the ride by constantly moving his/her feet and weight on the board. When it first came out years ago, it was known as “side-walk surfing” as an alternative to ocean surfing.
A) pocket-bike racing
B) skateboarding
C) scuba diving
D) kayaking

Cevap: B

 

19) Diyalogda boş bırakılan yeri tamamlayan seçeneği işaretleyiniz.

A: Would you like to visit the Blue Mosque?
B: No, I would rather visit the Great Pyramid, because ……………………………… .

A)It is the tallest historical man-made structure in the world
B) Its construction took seven years
C) It is a mixture of Persian, Turkish and Indian architecture
D) It is one of the most famous clock towers on Earth

Cevap: C

 

20) Diyalogda boş bırakılan yere hangi seçenekteki ifade gelmelidir?

A: Did you take any photos?
B: Yes. I’ll upload them to my blog today. You can check them out.
A: ……………………………… !

A) I hope I will
B) That’d be great
C) It was really great
D) I can imagine that

Cevap: B

 

 

İngilizce Dersi Öğretmeni
……………….. 

Başarılar Dilerim

BENZER YAZILAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

72 − 64 =

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.